BanklessTimes
Thuis Immediate Aspect Review 2024: Scam of Legit?

Immediate Aspect Review 2024: Scam of Legit?

Staff Writer
Staff Writer
26 september 2024

Immediate Aspect is een nieuw geautomatiseerd handelsplatform dat AI-gestuurde handel, geautomatiseerd portefeuillebeheer en 24/7 klantenondersteuning belooft. Maar is het de moeite waard om het in 2024 te gebruiken? In deze Immediate Aspect review kijken we diepgaand naar Immediate Aspect om te zien of het legitiem is of oplichterij.

Onze mening over Immediate Aspect

Ons team heeft tijd besteed aan het beoordelen van de officiële website van Immediate Aspect, het lezen van gebruikersreviews en het bekijken van videoreviews om te bepalen of Immediate Aspect de moeite waard is om te gebruiken in 2024. Het is belangrijk om op te merken dat onze beoordeling gebaseerd is op onderzoek en dat live ervaringen met het platform anders kunnen zijn.

We hebben echter geen reden gevonden om aan te nemen dat Immediate Aspect een scam is. Het platform is een grafiektool die naast een brokeraccount kan worden gebruikt om automatisch handelen te implementeren. Als je je aanmeldt bij Immediate Aspect, ben je verbonden met een externe broker die je helpt met het opzetten van je account en het beheren van transacties.

De tool is relatief eenvoudig vergeleken met volwaardige cryptocurrency brokers. Je kunt Immediate Aspect gebruiken om technische analyses uit te voeren, prijswaarschuwingen in te stellen en automatische handelsstrategieën te implementeren. Het biedt echter geen extra functies zoals swapping of staking. Dit komt grotendeels omdat Immediate Aspect een CFD handelsplatform is, wat betekent dat je crypto’s niet direct kunt kopen. In plaats daarvan kun je de tool gebruiken om te speculeren op de prijs van onderliggende crypto-activa.

Over het geheel genomen springt Immediate Aspect eruit als een gerenommeerde Bitcoin robot om te overwegen. Voor handelaren die echter extra functies willen gebruiken en direct cryptocurrency willen kopen, raden we aan om de beste cryptocurrency exchanges te bekijken.

Wat is Immediate Aspect?

Immediate Aspect is een AI-gestuurd handelsplatform dat is ontworpen om je te helpen bij het handelen in cryptocurrencies en andere financiële activa. Door gebruik te maken van geautomatiseerde strategieën en machine learning, beweert het platform gebruikers te helpen bij het maken van beter geïnformeerde beslissingen.

Het platform is voornamelijk een grafiektool en moet naast een broker gebruikt worden om transacties uit te voeren. Je fondsen worden niet opgeslagen bij Immediate Aspect. In plaats daarvan fungeert een broker als tussenpersoon tussen je fondsen en het grafiekenplatform om namens jou transacties te beheren.

Immediate Aspect is een chartingsysteem dat is ontworpen om complexe geautomatiseerde handelsstrategieën te ondersteunen. Via het platform heb je toegang tot een breed scala aan technische indicatoren, waarschuwingen en analysetools die kunnen worden gebruikt om actieve handelsstrategieën op te bouwen.

Je hoort misschien dat Immediate Aspect en vergelijkbare crypto trading bots’robots’ worden genoemd. Dit komt door de geautomatiseerde aard van de tools, die vergelijkbaar is met een robot die namens jou trades plaatst.

Afgaande op de officiële website legt Immediate Aspect een sterke nadruk op educatie. Het platform biedt een scala aan tools en hulpmiddelen om je te helpen weloverwogen handelsbeslissingen te nemen.

Hoe werkt Immediate Aspect?

Immediate Aspect maakt gebruik van AI-algoritmes om markttrends te analyseren en real-time handelsaanbevelingen te doen. Je kunt handmatig handelen of kiezen voor geautomatiseerd portefeuillebeheer, waarbij het systeem namens jou handelt.

Als je ervoor kiest om handmatig te handelen, biedt Immediate Aspect een uitgebreide reeks educatieve materialen die zijn ontworpen om je te helpen geïnformeerde handelsbeslissingen te nemen.

Voor passieve handelaren biedt Immediate Aspect geavanceerde signaalsystemen en geautomatiseerde diensten die transacties uitvoeren volgens de door jou gewenste strategie. Als we afgaan op andere geautomatiseerde platforms die we hebben beoordeeld, kun je je handelsstrategie bespreken en instellen via de partnerbroker die je krijgt toegewezen nadat je je hebt aangemeld voor het platform.

Voor- en nadelen van Immediate Aspect

  • Een grote bibliotheek met educatieve handleidingen en bronnen waarmee u weloverwogen beslissingen kunt nemen
  • Geautomatiseerd portefeuillebeheer
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Immediate Aspect is geen makelaar, wat betekent dat het niet als zelfstandig platform kan worden gebruikt
  • Het is in geen enkel rechtsgebied gereguleerd

Welke functies biedt Immediate Aspect?

Als je ooit platforms zoals Bitcoin Code of Bitcoin Motion hebt gebruikt, ben je misschien al bekend met de Immediate Aspect grafiektool. In het volgende gedeelte bekijken we de belangrijkste functies van het platform om te begrijpen wat het te bieden heeft.

AI-gestuurd handelsplatform

Het AI handelsplatform gebruikt algoritmes en machine learning om grote hoeveelheden marktgegevens te analyseren. Dit systeem scant voortdurend naar patronen, trends en signalen die kunnen wijzen op winstgevende handelsmogelijkheden. De AI kan enorme hoeveelheden gegevens sneller en nauwkeuriger verwerken dan mensen en maakt real-time, datagestuurde beslissingen.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de AI automatisch transacties te laten uitvoeren op basis van vooraf ingestelde parameters, of ze kunnen de suggesties van de AI gebruiken om handmatige transacties uit te voeren.

Geautomatiseerd portefeuillebeheer

Als je je aanmeldt voor Immediate Aspect, ben je verbonden met een partnerbroker die je account namens jou beheert. Dit betekent dat je je account niet 24 uur per dag in de gaten hoeft te houden, wat aantrekkelijk is als je actief wilt handelen zonder je levensstijl op te offeren.

Tijdens onze Immediate Aspect review konden we geen informatie vinden over de brokers die zijn aangesloten op het platform. Als je cryptocurrency CFD’s wilt verhandelen via een gereguleerde broker, bekijk dan onze lijst met de beste Bitcoin CFD brokers in 2024.

Educatieve bronnen

Immediate Aspect biedt tutorials en artikelen om gebruikers te helpen het platform en de basis van het handelen te begrijpen, wat vooral gunstig is voor beginners.

Je hebt geen toegang tot de educatieve bronnen zonder je aan te melden. De website beweert echter dat het alles biedt wat je nodig hebt om weloverwogen handelsbeslissingen te nemen. Het is waarschijnlijk dat de leermiddelen worden geleverd door de partnerbrokers, dus de exacte materialen die beschikbaar zijn hangen af van de brokerage waarbij je bent aangesloten.

24/7 klantenondersteuning

Je kunt op elk moment contact opnemen met het ondersteuningsteam door het contactformulier in te vullen. De contactmogelijkheden zijn echter beperkt en er is geen live ondersteuning beschikbaar.

Onmiddellijke Aspect kosten

Nu je begrijpt wat Immediate Aspect is, volgt hier een overzicht van de kosten en handelskosten waarmee je te maken kunt krijgen.

Wat is de minimale storting voor Immediate Aspect?

De minimale storting die vereist is om te beginnen met handelen met Immediate Aspect is $250, wat relatief standaard is vergeleken met andere geautomatiseerde handelstools.

Het is echter veel hoger dan de inleg voor veel gereguleerde exchanges zoals Coinbase en Robinhood. Als je crypto wilt verhandelen met een kleiner bedrag, is het misschien de moeite waard om andere opties te overwegen.

Rekent Immediate Aspect handelskosten?

Immediate Aspect rekent geen commissie op transacties, maar kan wel spreads toepassen. De exacte kosten van handelen hangen af van de brokerage waarbij je bent aangesloten.

Het is de moeite waard om naar spreads en handelskosten te vragen tijdens je telefoongesprek met de broker.

Hoeveel kost het om geld te storten en op te nemen bij Immediate Aspect?

Stortingen zijn gratis, maar er kunnen opnamekosten van toepassing zijn, afhankelijk van de gebruikte methode en het beleid van je bank.

Het is belangrijk op te merken dat we geen informatie konden vinden over het opnamebeleid van het platform. Sommige crypto handelsrobots hebben opnamelimieten die voorkomen dat je fondsen onder een bepaald bedrag opneemt. Dit is iets om naar te vragen tijdens je telefoongesprek verificatie.

Andere kosten waar je op moet letten

Afhankelijk van de brokerage die je gebruikt, kan het zijn dat je moet betalen:

  • Kosten voor rekeningbeheer
  • Inactiviteitskosten
  • Kosten voor ’s nachts handelen
  • Abonnementskosten

Het is een goed idee om de kosten die je moet betalen te controleren wanneer je contact opneemt met de makelaardij.

Immediate Aspect Gebruikers Beoordelingen

We hebben gemerkt dat de gebruikersrecensies van Immediate Aspect gemengd zijn. Sommige gebruikers prijzen de eenvoud en geautomatiseerde functies van het platform, terwijl anderen hun zorgen uiten over het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan transparantie.

We konden het platform niet vinden op TrustPilot, maar je kunt wel een handvol gebruikersreviews vinden op Reddit. We hebben ook gezien dat verschillende andere beoordelingssites het platform hebben beoordeeld en er positieve beoordelingen over hebben gegeven.

We raden je aan om recensies zorgvuldig te vergelijken voordat je geld op het spel zet.

Is Immediate Aspect veilig?

Immediate Aspect gebruikt SSL encryptie om gebruikersgegevens te beschermen, maar het gebrek aan regelgeving roept vragen op over de algehele veiligheid van het platform. Gebruikers moeten voorzichtig zijn en alleen investeren wat ze zich kunnen veroorloven om te verliezen.

We konden geen verdere informatie vinden over de veiligheidsprotocollen die worden gebruikt door Immediate Aspect. Het is normaal dat handelsplatformen 2FA en KYC implementeren om te voldoen aan anti-witwaswetten.

Immediate Aspect regelgeving en veiligheid

Immediate Aspect is momenteel niet gereguleerd, wat sommige beleggers kan afschrikken. Hoewel het beveiligingsfuncties biedt zoals encryptie en twee-factor authenticatie, kan het gebrek aan toezicht een potentiële rode vlag zijn.

Als basis grafiektool heeft Immediate Aspect geen regelgeving nodig. Dit komt omdat het platform je fondsen niet opslaat. In plaats daarvan fungeert het als een onderzoeks- en analysetool dat verbonden moet zijn met een externe broker als je transacties wilt plaatsen.

Hoe onmiddellijk Aspect gebruiken

Als Immediate Aspect je een goed hulpmiddel lijkt om te handelen, dan lees je hier hoe je aan de slag kunt met het platform in 2024.

Stap 1: Registreer voor een account

Bezoek de website van Immediate Aspect en vul het registratieformulier in met je persoonlijke gegevens

Stap 2: Voltooi de verificatie via de telefoon

Je moet je account verifiëren door middel van een telefoongesprek, waar een vertegenwoordiger je door de volgende stappen zal leiden. Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen over het platform.

Stap 3: Stort geld op je account

Stort minimaal $250 om te beginnen met handelen. Het platform accepteert verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards en overschrijvingen. Houd rekening met extra kosten die in rekening kunnen worden gebracht voor het storten van geld.

Stap 4: Handelsparameters instellen

Voordat je gaat handelen kun je risiconiveaus instellen, kiezen welke activa je wilt verhandelen en het AI-gestuurde systeem de rest laten doen.

Directe beschikbaarheid van aspecten

De beschikbaarheid van de handel in cryptocurrency CFD’s is niet eenvoudig. In sommige landen is het illegaal om crypto-derivaten te verhandelen, terwijl je in andere landen CFD’s kunt verhandelen in een beperkte omgeving.

In het volgende gedeelte bekijken we waar Immediate Aspect beschikbaar is en op welke apparaten je toegang hebt tot het platform.

In welke landen is Immediate Aspect beschikbaar?

Immediate Aspect is beschikbaar in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië en delen van Europa. Het is echter mogelijk dat het niet in alle regio’s toegankelijk is vanwege beperkingen in de regelgeving.

Je hebt geen toegang tot cryto CFD handel, inclusief de Immediate Aspect crypto robot, in de VS.

Is Immediate Aspect geschikt voor beginners?

Ja, het platform is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met educatieve middelen om beginners door het handelsproces te leiden.

Het handelen in CFD’s is echter complex en niet geschikt voor mensen met een lage risicotolerantie. Als je een stabiele portefeuille wilt opbouwen, raden we je aan om in plaats daarvan te kijken naar beleggingsplatforms.

Heeft Immediate Aspect een mobiele app?

Op dit moment is er geen speciale mobiele app, maar het platform is toegankelijk via mobiele browsers.

De grafiekinterface kan lastig te gebruiken zijn op mobiel, dus het is een goed idee om Immediate Aspect via je browser te openen.

Eindoordeel

Hoewel Immediate Aspect een aantal veelbelovende functies biedt, zoals AI-gestuurde handel en een brede selectie aan educatieve bronnen, betekenen het gebrek aan transparantie en regelgeving dat je voorzichtig te werk moet gaan.

Als je bereid bent om het risico op je te nemen, kan het platform een nuttig hulpmiddel zijn, vooral voor beginners die op zoek zijn naar een manier om actieve handelsstrategieën in te zetten zonder de markten 24/7 in de gaten te hoeven houden.

Hoewel we geen reden hebben om te geloven dat Immediate Aspect oplichterij is, moet je verder onderzoek doen voordat je geld op het spel zet.

FAQs

Is Immediate Aspect een scam?

Nee, Immediate Aspect is geen zwendel. Het is een grafiekenplatform dat gebruikt kan worden om koersgrafieken te analyseren en handelsstrategieën op maat te maken.

Is Immediate Aspect legaal?

Immediate Aspect is legaal in de meeste landen. Het is echter niet legaal om te gebruiken in de VS vanwege het huidige verbod op crypto CFD’s.

Kun je geld opnemen van Immediate Aspect?

Fondsen worden niet bewaard door het platform van Immediate Aspect. In plaats daarvan worden je fondsen bewaard door een externe makelaar. Opnamelimieten zijn afhankelijk van de broker die je gebruikt.

Bijdragers